Over 4 the house


Welkom bij 4 the house, altijd de juiste hulp bij de hand.
Wij staan voor u klaar als u in Den Haag en omgeving woont.


Wie zijn wij;


Hallo, ik ben Rianne en ik ben 48 jaar.
Vorig jaar bedacht ik het concept van 4 the house met deze website als resultaat, waar ik erg trots op ben.
4 the house krijgt inmiddels steeds meer bekendheid en dus is het tijd om te onderzoeken wat nog meer mogelijkheden zijn om mensen in hun behoeften te kunnen voorzien. In die zin... tegen welke dingen loopt een particulier nog meer aan, zoals bijvoorbeeld ook als er verhuisd moet worden maar er is geen tijd om alles in te pakken. Een keer een andere opstelling qua meubels...
Problemen met een computer, een enorme afwas na een feestje en zo kan ik nog even doorgaan.
Op dit moment ben ik verantwoordelijk voor het huishoudelijke werk, maar ook voor de stoffering, decoratie en als kersthulp.

In huishoudelijk werk heb ik inmiddels zo'n 30 jaar ervaring en deze bestaat uit het werkzaam zijn in hotels, maar ook het schoonmaken van keukens, kantoren, scholen en bij particulieren thuis. Ik vind het heerlijk om een huis weer schoon en aantrekkelijk te maken.

Het decoreren zat er al jong in en het is nog steeds een van mijn favoriete hobby's. Na velen complimenten en stimulans van kennissen en vrienden is het tijd om daar wat meer mee te gaan doen. Net zo goed als dat ik heel creatief ben en graag meubels een nieuwe look geef door middel van krijtverf. Het is tenslotte sonde van het talent als je er niks mee doet.

Dag allemaal, ik ben Ellen, 55 jaar en ik ben het andere gezicht van 4 the house.
U kunt mij inhuren om bijvoorbeeld kleine verstoppingen op te lossen, lampen aan te sluiten en tuinonderhoud.
Ook kunt u mij benaderen als u problemen heeft met uw laptop of computer. Is ie gecrasht of doet ie niet wat u wil, dan zorg ik er voor dat de machine weer snel doet wat u wil. Al heel wat jaren houd ik mij hobbymatig hiermee bezig, dus ik kan wel zeggen dat ik er inmiddels heel handig in ben geworden.